Summit Marathon Team 2018

Merhaba sevgili arkadaşlar ve koşu severler,
Summit Marathon Team, adından da anlaşılacağı üzere koşu, maraton, ultra maraton koşuları yapan arkadaşlarımız ile bir araya gelerek kurduğumuz bir grup.
Peki, Summit (zirve) ismi nereden geliyor?



Hangi mesafeyi nerede, nasıl ve ne kadar sürede koşuyor olursak olalım, "FINISH" noktası tüm koşuların "ZİRVE" (SUMMIT) noktasıdır. "SUMMIT" bizim FINISH noktasına sağlıklı bir şekilde ulaşma hedefimizi ifade ediyor.


Yani öncelikli hedefimiz sağlıklı yaşam için spor yapmak ve koşunun zirve (summit) noktasına sağlıklı bir şekilde ulaşmak, keyif almak olacak.
Grubumuz da ve diğer sosyal medya hesaplarımız da önümüzde ki dönem katılacağımız koşulara ve nihai hedefimiz olan Kıtalararası İstanbul Maratonu hazırlıklarımıza ait paylaşımlarımız da olacak.

Grubumuz aynı zaman da sizlerin de konu ile ilgili, antrenman teknikleri, beslenme önerileri, malzeme seçimi, antrenman fotoğraflarınız, uzman görüşleri, koşu duyuruları gibi paylaşımlarınıza açık olacak ki biz de elimizden geldikçe bu yönde faydalı paylaşımları yapıyor olacağız.

Bizi "Summit Maraton Team 208" Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz.
Grubumuzun hepimize hayırlı olmasını diler ve nerede ve nasıl koşuyor olursanız olun hepinize keyifli ve sağlıklı nice koşulara.

Sevgilerimizle

Yorumlar