Tekstil Sektörü Akreditasyonu Tamamlandı

 Merhaba değerli arkadaşlarım. Lonca Belgelendirme A.Ş Belgelendirme kurumu için, Tekstil Sektörü Danışmanlığını yaptığım proje kapsamında, Tekstil sektöründe çok tehlikeli meslekler sınıfında yer alan ve çalışanlarına belgelendirme zorunluluğu getirilen;


1- 11UY0039-3 Ön İplik Operatörü





Harman Hallaçta Elyaf İşleme
Tarak Şeridi Üretimi
Cer Şeridi Üretimi
Çekme Bandı Üretimi
Penye Vatkası Üretimi
Penye Şeridi Üretimi
Penyöz Bandı Üretimi
Fitil Üretimi
Finisör Fitil Üretimi

2- 11UY0037-2 İplik Eğirme Operatörü

3- 13UY0139-3 Ön Terbiye Operatörü

4- 13UY0138-3 Boyama Operatörü

5- 13UY0137-3 Bitim İşlemleri Operatörü

6- 11UY0036-2 İplik Bitim İşleri Operatörü


Meslekleri için TÜRKAK, Türk Akreditasyon Kurumu ve MYK, Mesleki Yeterlilik Kurumu akreditasyon ve denetleme süreçlerini içeren uzun ve yorucu bir süreci başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu uzun süreçte;


Desteğini esirgemeyen ekip arkadaşlarıma, Lonca Belgelendirme yöneticilerine ve süreç boyunca hem yaptığımız demo sınavlarında hem de denetleme sınavlarında makine parkı, ürün ve iş gücü desteği sağlayan değerli sektör temsilcisi firmalara;


Ora Tekstil


Özgümüş Boyahanesi


Penelope Tekstil


Caramell Bebe


Söz Tekstil


Babadağlı Tekstil 


Firmalarına ve bu firmaların değerli yöneticilerine ve firma sahiplerine ve yine çok değerli, TÜRKAK ve MYK denetçileri, değerli hocalarıma teşekkürü borç bilirim. 


Tekstil Sektörüne yönelik MYK, Mesleki Yeterlilik Belgelendirme süreçleri hakkında daha detaylı bilgi ve destek almak isteyen kişi ve kurumlar yine bana İLETİŞİM bilgilerimden kolaylıkla ulaşabilir.

































Hayırlı Uğurlu Olsun...


Hakkı Şenkeser

Yorumlar